Bekijk het webinar ‘Beeldbellen voor migrantenouderen’

Op donderdag 10 september organiseerden we het webinar ‘Beeldbellen voor migrantenouderen’. Heeft u het webinar gemist of niet live kunnen bijwonen, dan kunt u het hier rustig terugkijken. In dit webinar komen vier experts aan het woord komen over effectief beeldbellen, het belang hiervan en ervaringen uit de praktijk.

Beeldbellen en zorg op afstand

Beeldbellen en zorg op afstand worden steeds belangrijker. Zeker in de huidige tijd, waarin we elkaar door de coronacrisis niet altijd kunnen bezoeken. Hoe kun je dan contact houden met familie, cliënten en anderen? En hoe kunnen we beeldbellen effectief inzetten voor migrantenouderen, voor wie contact op afstand zeker van belang is? Tijdens dit webinar hoort u de volgende vier experts over effectief beeldbellen, het belang hiervan en ervaring uit de praktijk met beeldbellen voor migrantenouderen.

Aan het woord komen:

  • Jennifer van den Broeke – Stichting Pharos
  • Henk Herman Nap – Vilans
  • Annemarie Johannes – Virtask
  • Sevilay Luiken-Dalli – IMEAN

Bekijk het webinar van 10 september 2020

Filmpje volgt zsm

Op de hoogte blijven van het project?

In het project ‘Gezond ouder worden in twee werelden’ werken verschillende partners in Overijssel samen aan initiatieven voor migrantenouderen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Deze initiatieven dragen bij aan het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van migrantenouderen. Kennis delen is één van de belangrijkste doelstellingen van het project. Wil je op de hoogte blijven van nieuws, ontwikkelingen of van webinars die we organiseren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.